vineri, 30 iulie 2021
AcasăRețeaNoul pod peste Bega, la un pas să devină realitate. A fost...

Noul pod peste Bega, la un pas să devină realitate. A fost obținut avizul de la Ministerul Transporturilor « expressdebanat.ro

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a anunţat că a fost obţinut avizul de la Ministerul Transporturilor pentru noul pod peste Bega din zona ISHO.

După obţinerea avizului de la Ministerul Transporturilor, mai e nevoie de două avize locale, unul de la Administraţia Bazinală de Apă Banat şi unul de la Agenţia de Mediu Timiş, după cum informează edilul Timişoarei….

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE