Noul președinte al CJ Botoșani a comandat un sondaj de opinie pentru a afla percepția locuitorilor despre problemele județului | Monitorul de Botoșani

Data:

spot_img

Noul președinte ales al Consiliului Județean (CJ) Botoșani, Valeriu Iftime, își va începe oficial mandatul în câteva zile. Omul de afaceri a promis că va aduce schimbări majore în județ și că va aborda direct problemele care, spune el, au fost ignorate de vechea administrație.

„În câteva zile începem să arătăm botoșănenilor că nouă chiar ne pasă de județ! Așa cum am promis, ne vom apleca asupra tuturor problemelor pe care PSD le-a ignorat cu nerușinare și aducem Botoșaniul acolo unde merită, pe lista județelor dezvoltate”, a declarat Valeriu Iftime.

Citește și: Livia Grama Medilanski (Düsseldorf): „Avem nevoie de un institut cultural «Carol I al României» pentru miile de români care sunt aici și pentru cultivarea relațiilor cu germanii”

Pentru a înțelege mai bine percepția publicului, Iftime a comandat un sondaj de opinie. Rezultatele sunt clare: 79% dintre botoșănenii chestionați consideră că județul se îndreaptă într-o direcție greșită, în timp ce doar 20% au o părere pozitivă.

„Explicațiile sunt simple și le știți și voi – criza apei, problemele din sănătate, lipsa investițiilor și închiderea fabricilor din ultima perioadă”, a subliniat președintele ales. „Voi prelua mandatul la finalul acestei luni și mă întreb, fără să arăt cu degetul către un vinovat specific, cine a condus județul în ultimii 10-15 ani? Forța politică care ne-a adus în această situație, unde 80% dintre oameni spun că ne aflăm pe o direcție greșită, spune mult despre incompetența celor care au fost la conducere, despre incompetența structurală a PSD-ului de a crea locuri de muncă, de a stinge aceste crize mari de la apă, din energie”, a adăugat noul președinte al CJ Botoșani.

Continuarea, în Monitorulbt.ro

Citește și: Comisia Europeană trimite Ungaria în fața CJUE din cauza „Legii Apărării Suveranității”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Monitorulbt.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related