Noul președinte al CJ Vrancea: „S-a întârziat centralizarea voturilor foarte mult, pare că am involuat” | Vrancea24

Data:

spot_img

CNoul președinte al CJ Vrancea, Nicușor Halici, susține că : s-a întârziat centralizarea voturilor foarte mult, pare că am involuat”.

Închiderea oficială a centralizării voturilor în Vrancea a fost abia vineri, 21 iunie, la ora 18:00, județul nostru fiind ultimul și la depunerea la Biroul Electoral Central a rezultatelor alegerilor europarlamentare și locale.

Ar fi fost nereguli în ziua votării, dar rezultatul final nu a fost influențat

Potrivit datelor oficiale, Nicușor Halici a obținut 55.884 de voturi pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, în timp ce Dragoș Ciobotaru, candidatul PNL, a obținut 54.602 voturi.

Citește și: Premiile Europene pentru Patrimoniu, acordate restaurării Bisericii Evanghelice Săsești din Alma Vii și Bisericii Sfântul Mihail din Cluj-Napoca (FOTO | VIDEO)

În schimb, pentru alegerea membrilor CJ Vrancea, PSD a primit 58.857 de voturi, iar PNL 54.540. La fel ca PNL, președintele PSD Vrancea a anunțat că au fost nereguli în ziua votării, care n-ar fi influențat, totuși, rezultatul final.

Noul președinte al CJ Vrancea: S-a întârziat centralizarea voturilor foarte mult”

Și la alte alegeri au mai fost sincope, dar nu ca acum. În 2024, cu atâta tehnologie, s-a întârziat centralizarea voturilor foarte mult, pare că am involuat.

Și noi am semnalat multe probleme, am avut multe apeluri la 112 în ziua votării. Un proces electoral corect și perfect nu există. Dar, cu atât de multe sincope, nu s-ar fi putut schimba rezultatul votului”, a declarat Nicușor Halici.

Citește și: Humanitas, Humanitas Fiction și Humanitas Junior la Bookfest. Peste 1.000 de titluri, cărți cu prețuri speciale, 39 de evenimente, lansări, sesiuni de autografe, dezbateri

Biroul Electoral de Circumscripție Nr. 41 Vrancea a repartizat și mandatele de consilier județean, pentru legislatura 2024-2028: PSD – 13 consilieri, PNL – 13, AUR – 3, ADU – 3.

Continuarea în Vrancea24

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: vrancea24.ro)

spot_imgspot_img
Vrancea 24
Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Alfred Bulai a fost dus din arest la spital

Alfred Bulai a făcut infarct chiar în ziua în...

A murit Dorin Presecan, fost actor al Teatrului Regina Maria din Oradea | Bihoreanul

Dorin Presecan, fost actor al teatrului Regina Maria din...