miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterNoul primar închide ziarul Primăriei din Lugoj

Noul primar închide ziarul Primăriei din Lugoj

După cum a anunțat și în campanie, noul primar Claudiu Buciu a desființat publicația lunară „Monitorul de Lugoj”, realizată de funcționarii din Primărie care ar fi trebuit să se ocupe de accesarea fondurilor europene.

„Așa cum am spus, Monitorul de Lugoj este desființat. Vom găsi o modalitate de a publica hotărârile de consiliu cu caracter normativ, într-o revistă care va fi distribuită cetățenilor, începând de la anul. Este o idee, dar încă nu am decis. În momentul de față, comunicarea cu cetățenii va fi pe site și pe pagina de Facebook a Primăriei.”, a precizat edilul-șef.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE