duminică, 26 septembrie 2021
AcasăNewsletterNu cred în pericolul COVID-19, dar vând teste pentru virus. Cât cer...

Nu cred în pericolul COVID-19, dar vând teste pentru virus. Cât cer Radu Moraru și Dr. Adina Alberts

Jurnalistul Radu Moraru, de la Nașul TV, și dr. Adina Alberts, candidat pentru Primăria Sectorului 1, sunt două dintre vocile vizibile care au minimizat periculul reprezentat de COVID-19 și au îndemnat populația fie să nu poarte mască de protecție, fie să se trateze cu totul felul de soluții „naturale”, de genul apei tonice. 

De exemplu, pe 8 noiembrie, circa 400 de persoane au protestat în Piața Victoriei din București împotriva măsurilor de protecție sanitară adoptate de autorități și a vaccinului anti-COVID. Majoritatea manifestanților nu au purtat mască de protecție și nici nu au respect regulile de distanțare fizică.

Printre aceștia s-a numărat și Radu Moraru. 

Pe site-ul televiziunii sale, jurnalistul anunță că a luat decizia de a contesta amenda pentru obligativitatea măștii in spatiu public deschis ș a depus documente la Judecătoria Sectorului 1. 

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE