miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterNu e totul roz la Cluj. Centrul se blochează când părinții își...

Nu e totul roz la Cluj. Centrul se blochează când părinții își recuperează copiii de la școală

Străzile Clujului sunt blocate din cauza părinților care vin după copii la școlile din centru, așteptând cu mașina pe avarii.

Numărul autobuzelor școlare se dovedește a fi insuficient atunci când traficul este blocat de părinții care merg după copii la școală, iar din lipsa locurilor de parcare, mașinile stau pe avarii în mijlocul străzii.

Unii clujeni sunt de părere că aceste aglomerări se datorează faptului că mulți părinți care locuiesc în cartierele din capătul orașului sau în Florești, își aduc copiii la școlile de renume din centru. Astfel, rutele autobuzelor CTP nu permit copiilor să ajungă la școală folosind doar o linie, iar aceștia sunt nevoiți să schimbe două sau trei autobuze ca să poată ajunge la școală. Din această cauză, părinții preferă să-i ducă pe aceștia cu mașina, pentru a se asigura elevii ajung la timp la cursuri.

Străzile din preajma Liceului „Avram Iancu” și a Liceului „Nicolae Bălcescu” au fost descrise ca „un fel de coșmar, și pentru clujeni, și pentru primar”, a scris Viorel Nistor,  din cauza părinților care au mers să-și ia copiii de la școală.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE