Nu le-a păsat de vreo pandemie. Două femei cu cinci copii s-au ascuns timp de 11 zile într-o… peșteră! « banatulazi.ro

Un grup de şapte persoane, format din două femei şi cinci copii, a fost dat dispărut de la domiciliu din data de 8 martie.

Jandarmii montani din Călimăneşti – Vâlcea au găsit şapte persoane date dispărute de 11 zile. Acestea au fost găsite într-o peşteră din zona Mănăstirii Stânişoara din Parcul Naţional Cozia. Îşi montaseră un cort în fundul peşterii, unde dormeau claie peste grămadă, în condiţii greu de imaginat.

Condiţiile erau mizere, mai ales pentru cei…

partajează acest articol:
Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Monopolul garantat de stat, brățară de aur

Guvernul a adoptat miercuri o ordonanță de urgență privind semnătura electronică pentru a obliga anumiți contribuabili să se identifice exclusiv prin intermediul certificatelor ce pot fi emise doar de către cele trei firme care au monopol în piață.

Oradea se apropie de “scenariul verde”. Datele pandemiei în Bihor, unde 62.000 de persoane au primit ambele doze de vaccin

Cele mai recente date locale privind pandemia de Covid-19 au fost trimise, vineri dimineaţa, de Instituţia Prefectului şi DSP Bihor, printr-un comunicat.

Iohannis: ”Vreau ca România să aibă educaţie de calitate, să aibă flexibilitate, să ofere oamenilor o şansă bună”

Este un fapt cunoscut că o bună educaţie îţi oferă mai multe şanse în viaţă. Este evident valabil pentru indivizi, dar trebuie să fim foarte conştienţi că e din ce în ce mai valabil pentru societăţile noastre.
partajează acest articol: