duminică, 26 septembrie 2021
AcasăNewsletter“Nu mai am nimic în comun cu cei care conduc acum USR-ul”...

“Nu mai am nimic în comun cu cei care conduc acum USR-ul” – O nouă demisie sonoră din tabăra useriştilor

Ilinca Macarie, membru fondator al Uniunii Salvaţi Bucureştiul, şi-a anunţat, vineri, demisia din USR, afirmând că nu mai are nimic în comun cu actuala conducere a partidului şi cu viziunea acestora. Este a doua demisie din USR în aceeaşi zi după anunţul similar făcut de fosta senatoare Florina Presadă.

„În sfârşit. Am demisionat din USR. Luasem hotărârea de mult, dar tot nu am apucat să oficializez decizia. Poate pentru că deja mă simţeam aşa de străină de această formaţiune politică, că mi se părea irelevant. Poate pentru că mai speram în ceva? Nu cred. Dar despărţirile în general sunt grele, aşa că a durat un pic. E clar, nu, de ce plec? Nu mai am ce face aici. Sunt membru fondator USB şi m-am băgat în politică pentru că voiam să fac ceva concret şi ştiam ce vreau să fac. Ştiam că pot face, numai să fiu lăsată. Nu mai am nimic în comun cu oamenii care conduc acum USR-ul, nici ca viziune, nici ca sistem de valori (episodul Odăi a pus capac)”, a precizat Ilinca Macarie.

În ciuda deciziei luate, Macarie a transmis că nu regretă faptul că a făcut parte din această “poveste”, adăugând că a avut nişte aşteptări “nerealiste” şi că lucrurile nu s-au schimbat atât de radical precum şi-ar fi dorit.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE