duminică, iunie 20, 2021
AcasăNewsletter„Nu ne putem baza decât pe noi înșine!” Măsuri de urgență pentru...

„Nu ne putem baza decât pe noi înșine!” Măsuri de urgență pentru ca Spitalul Județean de Urgență Reșița să nu se închidă complet! « expressdebanat.ro

Medicii secțiilor de chirurgie și ATI ale Spitalului Județean de Urgență din Reșița au propus conducerii o serie de măsuri pentru evitarea închiderii spitalului din cauza contaminării personalului cu COVID-19. Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara nu mai primește pacienți din alte județe!

Întrucât nu este posibilă testarea rapidă a bolnavilor care necesită internare din…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE