duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterNu purta mască de protecție și a fost arestat pentru tâlhărie

Nu purta mască de protecție și a fost arestat pentru tâlhărie

Grupa de intervenție a Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin s-a deplasat sâmbătă în cartierul Govândari din municipiul Reșița, în urma unei sesizări telefonice care spunea că patru tineri consumau băuturi alcoolice în plină stradă și nu purtau masca de protecție.

Ajunse la fața locului, forțele de ordine au efectuat procedura privind legitimarea și stabilirea identității persoanelor. Astfel, l-au identificat pe numitul S.A., în vârstă de 31 de ani, domiciliat în municipiul Focșani, județul Vrancea, bărbatul fiind înregistrat în baza de date a persoanelor urmărite național. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Persoana în cauză s-a supus procedurii privind încătușarea și a fost predată organelor abilitate ale statului, în vederea luării măsurilor legale. Toți cei patru tineri au fost sancționați contravențional pentru consumul băuturilor alcoolice în locuri publice, precum și pentru lipsa purtării măștii de protecţie. Amenda: 1.200 de lei, potrivit Reșița.ro

Resita.rohttps://resita.ro
O publicație cu foarte mulți urmăritori, care caută să facă diferența în presa locală atacând subiecte de maxim interes pentru oraș nu copiind aceleași știri din celelalte publicații. Un ziar al reșițenilor.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE