Nu răul cel mai mic, ci binele cel mai mare

Data:

spot_img

Nu răul cel mai mic, ci binele cel mai mare. Astfel sunt îndemnați cetățenii să aleagă la următorul scrutin, printr-un mesaj postat de Ana Birchall pe Facebook.

„E ziua Justiției și nu avem niciun motiv de sărbătoare. V-o spun ca absolvent al Facultății de Drept, v-o spun ca avocat, v-o spun ca fost ministru al Justiției și v-o spun ca român care s-a săturat de nedreptățile despre care citesc, pe care le văd în jurul meu.

Suntem într-un loc mult mai prost decât eram în 2017 sau in 2019, în timpul asaltului asupra justiției, când am crezut că mai rău de atât nu se poate, când m-am bătut cu propriul partid din care am fost și dată afară ca să opresc Secția Specială și toată operațiunea de spălare a cadavrelor politice pusă la cale de echipa Dragnea.

Citește și: Trei femei și-au anunțat intrarea în cursa pentru Cotroceni

„Am inițiat și dat legi care permit confiscarea extinsă a averilor ilicite”

Mă doare sufletul că am ajuns aici, că, în ciuda faptului că eu, Ana Birchall, am inițiat și dat legi care permit confiscarea extinsă a averilor ilicite, nu s-a adus un leu la buget din sutele de milioane de euro pe care oameni ca Mazăre sau Voiculescu ni le datorează nouă, cetățenilor români onești, plătitori de taxe. Că nu s-a făcut dreptate.

Citește și: Șeful ANAF Giurgiu, „agățat” de DNA în dosarul firmelor cu datorii și radiate contra unor șpăgi STENOGRAME

Anul viitor vreau să sărbătorim ziua Justiției știind că din banii recuperați la buget vor fi ridicate spitale și școli, știind că bunicuța care vinde pătrunjel nu este o infractoare în timp ce ciocoii noi scapă de mâna legii indiferent de gravitatea faptei, știind că Justiția nu e pentru unii mumă și pentru unii ciumă.

Cei 35 de ani în care Justiția a fost instrument de pus cu botul pe labe adversarii politici, trebuie să se oprească aici. Ca președinte al României, mă voi asigura că statul de drept nu este strâmb.

Nu sunt optimistă ci foarte realistă. Mă bazez pe magistrați, avocați, juriști, echipa de profesioniști din cadrul Ministerului Justiției cu care am colaborat și lucrat în momentele complicate ale anilor 2017 si 2019, toți cei care, acționând cu buna credință, fidelitate față de lege, știu că primul pas spre o țară ca afară trece prin recâștigarea încrederii că în România se poate face dreptate.

Și mă bazez pe voi că, de data asta, alegeți Binele Cel Mai Mare nu Răul cel Mai mic.”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: Facebook / Ana Birchall)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
4 COMENTARII
  1. „…dreptate…”___–___s-ar putea face , chiar un maxim posibil, insa pentru acest lucru trebuie efectuate REFORME RADICALE, pentru ca putregaiul romanesc nu este doar la varf, la ” elite”, este diseminat in toata tara, asa ca numai SCHIMBARILE RADICALE, pot insemna ceva…Orice candidat stie asta si ar trebui sa o spuna , cat si CUM va actiona…

  2. „…Cei 35 de ani în care Justiția a fost instrument de pus cu botul pe labe adversarii politici, …”___–___in realitate se apropie de O SUTA DE ANI, si permanent a fost ajutata de bor-ul romanesc, fie din umbra, fie -ca acum- la MARE VEDERE…/// „…astazi doar 60 la suta…”_(mai au incredere in biserica-Cristian Hrituc.ro, la „Justitia isi trage inapoi…”),_—__pana si purtatorul de cuvant, pare ca dezerteaza, oricum , si-a dat demisia din pozitia respectiva :” Sa ardem Cartagina”, ” Ortodoxismul ignorant”, articole scrise ca freelancer:”…sa ascunda piesele realitatii si detaliile ei…”___–___Realitatea este ca ortodocsismul mioritic a ajuns marele circ al religiilor, iar o alta realitate este ca insasi autorul articolului este cam la aceiasi parere ( insa inca nu o spune definit), de unde si recenta renuntare la functia de purtator de cuvant al bor, iar -in continuare- CRED – ca ni se transmite subtil, ca candva, el insusi se va declara ateu, ceace ar fi singurul semn de real inalt IQ si experienta pozitiva(adica evolutie si nu degenerare), plus, contextul national vireaza in afara religiosului, exemplele de mai jos sunt ilustrative, insasi „mai-marele cantaretilor” a pierdut grip-ul in legatura cu imaginarul d-zeu, redistribuie sarcini usoare(ploaie), catre subalterni, pentru ca natura produce efecte nedorite, adica ceva ploi insa cu grindina si vijelii, distrugatoare(prea mare riscul pentru o asa responsabilitate)…Nu mai amintim (in detalii) despre Osea 6:9(din multe alte exemple clarificatorii), sau de Eclesiast 10:19, unde nu se spune direct ca „Banul, ochiul Dracului” ci ca banii rezolva orice, ceace nu inseamna ca o convertire a autorului la ateism, se va face pentru bani ci doar de spaima si dezgustul aflarii „adevarului” (actual), versus realitatea ca NU ” d-zeu l-a creat pe om, ci omul pe d-zeu”..///.17 Iulie 2024 – BOR lansează un ”îndemn părintesc” preoților din toată țara să rostească rugăciuni pentru aducerea ploii(…)///15 Iulie-Bisericile își ”torturează” enoriașii pe caniculă. „Nu suntem cu toții ortodocși, sau este o forma de convertire”. (Ziare.com )
    HillBilly
    Campania de orientalizare si manelizare a Romaniaei continua…..Evul Mediu contemporan… dan_danescu
    satanele astea mai au putin si re-inventeaza Inchizitia…

    Liviu-Toma
    Numai cate milioane de oameni nevinovați au fost uciși de inchiziție și toți popii ar trebui să iși ceară iertare in genunchi

    aurel_popa
    „…dictatura ortodoxa”

  3. Ati inebunit Ph? Ce cauta Ana Birchall fosta mana dreapta a infractorului putinist Dragnea aici ? Frumoasa din poza mergea sa convinga lumea civilizata ca justitia in Romania e pe drumul cel bun, chiar ati uitat ? Ana Birchall este un iepure electoral clar. Si pute rau…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Amestecul lui Hodorkovski. De ce nu face față Geoană

Are legături Mircea Geoană cu Moscova? De ce le...

Iliescu inocentul și ceilalți trei președinți

Iliescu inocentul și ceilalți trei președinți. După aproape 35...

Viitorul ca o viitură  | Revista22

Viitorul ca o viitură. Când părea că nimic nu...

Daniel Klinger: Eliminarea întregii conduceri Hezbollah și viitorul Libanului

Eliminarea întregii conduceri Hezbollah și viitorul Libanului. Dacă nu...