Număr record de situații de urgență gestionate în 24 de ore « zi-de-zi.ro

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a transmis joi, 13 august, prin intermediul unui comunicat, faptul că în ultimele 24 de ore, pompierii din întreaga țară au intervenit pentru gestionarea unui număr de 1.604 de intervenții, majoritatea dintre acestea, un număr de 1.231 de cazuri, fiind pentru acordarea asistenței medicale de urgență.

,,În urma solicitărilor primite, echipajele SMURD au acordat primul ajutor calificat unui număr de 1.274  persoane. Totodată,…

Zi de Zihttp://zi-de-zi.ro
Zi de Zi este liderul presei mureșene atât online, cât și în varianta print. Ediția online a cotidianului Zi de Zi (www.zi-de-zi.ro) vă oferă o selecție a celor mai importante știri ale zilei, informații utile, lista evenimentelor, anunțuri publice și de mică publicitate. Lansat în aprilie 2004, site-ul ocupă primul loc în topul paginilor de știri din județul Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Ministerul Dezvoltării a achiziționat 20 de autobuze electrice care vor circula în Iași

Contractul între Primăria Municipiului Iași și compania furnizoare s-a semnat ieri, la Iași, iar administrația locală a precizat că autobuzele vor circula pe trasee care preiau 7,5% din numărul total de călători lunar.

Un client care consuma alcool a făcut stop cardio-respirator și a murit după ce a refuzat să evacueze un local în care care izbucnise...

"A fost resuscitat, dar a decedat", a explicat, pentru PressHub, biroul de presă al IPJ Argeș.