luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterNumărul 2 din Apele Române și-a angajat tatăl de 69 de ani...

Numărul 2 din Apele Române și-a angajat tatăl de 69 de ani prin „detașare”

La ora 13:00, miercuri 3 februarie, jurnaliștii REPORTER DE IAȘI au intrat în biroul directorului Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Botoșani. Subiectul discuției: detașarea pensionarului Stelian Mețler, 69 de ani, de la Primăria Vatra Moldoviței (Suceava) la SGA Botoșani.

La 13:20, discuția a luat sfârșit. La 14:20, echipa REPORTER DE IAȘI era în fața casei lui Mețler din Darabani.

Iar la ora 15:00, brusc, lui Mețler i-a fost întreruptă detașarea. Practic, nu mai lucra la „Apele Române”.

Stelian Mețler, pensionarul despre care se presupune că făcea zilnic naveta Darabani-Botoșani (140 km dus-întors) ca să vină la serviciu, este tatăl lui Constantin Mețler, numărul 2 în „Apele Române”, la nivel național.

Ancheta jurnalistică a REPORTER DE IAȘI vine în continuarea celei prin care RECORDER a dezvăluit cum a ajuns o chelneriță, prin detașare, să ocupe un post strategic în Administrația Bazinală de Apă (ABA) Prut-Bârlad, aceeași instituție care-l angajase și pe Mețler senior.

Tatăl lui Mețler și tânăra chelneriță au ceva în comun: amândoi au fost angajați prin Filiera Vatra Moldoviței, primăria comunei din județul Suceava.

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE