Numărul infectărilor cu Covid-19 s-a dublat la Galați față de acum o lună

Data:

Încă 88 de gălățeni au fost confirmați, în acest weekend, cu infecție cu SARS-COV-2, ceea ce face ca numărul total al îmbolnăvirilor din județul Galați să ajungă la 2.188. În săptămâna care tocmai s-a închiat au fost raportate în total 299 de cazuri de infectare cu coronavirus, ceea ce face ca numărul îmbolnăvirilor să fie dublu față de săptămâna de la începutul lunii iulie.

În săptămâna  26 iunie – 2 iulie, Direcția de Sănătate Publică Galaţi raporta 147 de cazuri noi de infectare cu coronavirus. Comparativ, la o lună distanță, în perioada 27 iulie – 2 august, numărul cazurilor noi de infectare este mai mult decât dublu, respectiv 299.

Newsweek România
Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: