luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletterNume de primar folosit pentru reclamaţii

Nume de primar folosit pentru reclamaţii

lie Ivanache, primarul de Ungureni, s-a trezit pus pe drumuri cu instituţiile de control, după ce o persoană a depus reclamaţii în numele său.

Caz neobișnuit petrecut în comuna Ungureni, unde primarul localității, Ilie Ivanache, a realizat că o persoană necunoscută a făcut mai multe plângeri la instituțiile statului în numele său, fără ca el să știe ceva. Ciudățenia a ieșit la iveală înaintea sărbătorilor de iarnă, când primarul a fost contactat de inspectorii Gărzii de Mediu Botoșani, fiind rugat să soluționeze o sesizare primită în legătură cu o așa-zisă fermă de porci, care ar polua apele râului Jijia. Cum nu avea cunoștință de așa ceva, edilul a solicitat mai multe amănunte despre sesizarea cu pricina și a descoperit cu stupoare că aceasta fusese formulată în numele său.

„În sesizare se menționa <<Subsemnatul, Ivanache Ilie, în calitate de primar al comunei Ungureni, urmare a sesizărilor cetățenilor, prin prezenta vă înștiințez faptul ….>>. Mi-am dat seama imediat că este vorba de o sesizare făcută de o persoană anonimă, dar în numele meu, crezând probabil că eu nu voi afla și că instituțiile sesizate vor interveni imediat. Asta pentru că, pe lângă Garda de Mediu, sesizarea a fost trimisă și la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Botoșani, dar și la Sistemul de Gospodărire a Apelor Botoșani”, a relatat Ilie Ivanache.

Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE