O berărie din Craiova ironizează într-un anunț de angajare panourile cu Nicolae Ciucă | Reporter24

Data:

spot_img

O cunoscută berărie din Craiova ironizează, într-un anunţ de angajare, panourile publicitare pentru cartea președintelui PNL Nicolae Ciucă, „Un ostaş în slujba ţării”.

Cei de la Biergarten angajează „Un ostaş în slujba berii”, potrivit anunțului ingenios postat pe pagina de Facebook a berăriei. Mai mult, anunțul este photoshop-at chiar peste o fotografie cu panoul cu Nicolae Ciucă, imagine care a împânzit marginile drumurilor şi autostrăzilor din România.

„Indiferent dacă v-a plăcut sau nu cartea, dacă aveți chef de muncă pe termen lung, dați un telefon, poate ne facem colegi””, transmite Biergarten.

Citește și: Începe Săptămâna Haferland, când satele săsești se animă. Puteți asculta muzică germană din sec. XVI, jazz și arii cântate de fiicele ambasadorului Noble

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, general în rezervă, a anunțat, în luna mai, că va lansa o carte autobiografică – „Un ostaș în slujba țării. „Paginile acestei cărți sunt despre mine. Nu despre funcțiile pe care le-am ocupat, nu despre imaginea mea publică, nu sunt bilanț și nici program electoral”, susține Ciucă.

Anunțul a fost făcut de Ciucă pe site-ul personal, el precizând că volumul va apărea în luna iunie 2024 la editura RAO, iar „toate încasările vor fi donate către inițiative caritabile”.

Continuarea, în Reporter24.ro

Citește și: Încep audierile în dosarul care îl vizează pe Alfred Bulai

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Facebook)

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related