O botoșăneancă de 12 ani a fost desemnată ARTISTUL ANULUI în Irlanda

Data:

Anul 2022 a debutat grandios pentru botoșăneanca de doar 12 ani, Tiana Cilibiu. Aceasta a fost numită, în urma realizărilor și activității sale din anul 2021, Artistul Anului 2022 al postului de radio MOB Radio din Irlanda, post ce are audienţă în 46 de tări.

„MOB Radio este condus de Seamus Traynor din Irlanda și are audiență în peste 46 de țări. Al Atkinson din America este producătorul emisiunilor tematice din fiecare lună, ce au audiență de 250.000 de ascultători”, a transmis Gabriel Cilibiu, tatăl Tianei.

În calitate de Artist al Anului 2022, Tiana va fi difuzată în toate show-rile postului de radio și va beneficia de o expunere și promovare intensă. Cu o largă audiență internațională, adolescenta a susținut un concert online pe o platformă pusa la dispoziție de MOB Radio, în colaborare cu DOC Entertainment Canada.

Tiana a cântat iî decembrie pentru susținătorii săi și a sărbătorit în acest context
aniversarea de 12 ani. De asemenea, în aceste zile a fost lansat proiectul internațional la care Tiana a lucrat încă din 2021.

Pe baza calităților sale vocale, artista a fost solicitată în proiectul studioului Your Sound Studio din Germania. Aceasta a fost singura româncă din cadrul proiectului, dar și cea mai mică ca vârstă.

Împreună cu Jadyn Rylee (16 ani, Canada), adolescenta a asigurat partea vocala a remake-ului „Natural”(original de Imagine Dragons). Jadyn este o tânără artista din Ontario, Canada, care a jucat în filmul Flag Day, are deja peste 81 de milioane de vizionări pe canalul de youtube și milioane de urmăritori pe Instagram.

Instrumentalul piesei a fost realizat de Sina Doering-tobe, în varstă de 22 ani din Germania și Emily Barone-chitară, din Boston, America. Sina este cunoscută ca fiind cea mai buna femeie toboșar din Europa.

Proiectul a fost realizat in studioul din Germania de catre muzicianul Mike Wilbury, tatăl Sinei. Acesta este cel care a realizat mixajul sonor si video. De pregătirea vocală a artistei botoșănence se ocupă soprana Anca Pirlog, titrează MONITORUL DE BOTOȘANI.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Energie electrică din bălegar. Proiectul care va alimenta cu energie 4.500 de apartamente din Paşcani

Energie electrică din bălegar. Fmilia lui Dumitru Pantazi, fostul...

Cipurile pentru computer produse în Rusia sunt defecte din fabricație pe jumătate | Aktual24

Cipurile pentru computer produse în Rusia de cel mai...

Cum să folosești iluminatul pentru a comunica eficient cu clienții tăi? Fă-ți mesajul vizibil!

Fă-ți mesajul vizibil! Cum să folosești iluminatul pentru a comunica eficient cu clienții tăi?