O columbiancă a ajuns în arest, la Iași. Avea droguri în bagaj | Ziarul de Iași

Data:

spot_img

O columbiancă a ajuns în arest, la Iași, pentru că a fost descoperită cu droguri în bagaj. Substanțele au fost depistate la un control al Poliției de Frontieră Sculeni, aceasta având intenția de a ajunge în Republica Moldova.

Villa Castaneda Sandra Yizeth este o columbiană din localitatea Medellin și a decis în urmă cu o săptămână să își viziteze iubitul din Republica Moldova.

Aceasta a plecat din Columbia în Spania, apoi a aterizat la Iași. De aici s-a urcat într-un microbuz cu destinația Republica Moldova.

Citește și 10.000 de lei amendă pentru RTV, după o reclamație a Freedom House România. Realitatea Plus, somație publică

Columbianca riscă 5 ani de închisoare cu executare

Numai că aceasta, din politețe, nu a dorit să vină în Europa cu mâna goală așa că a ascuns printre bagaje 86 de grame de ketamină pură.

Diluată, cantitatea ajungea să fie triplată, iar la un preț de 200 de lei gramul, femeia făcea 40.000 de lei dintr-un foc.

O columbiancă a ajuns în arest

Drogurile urmau să fie consumate, dar și vândute, ca să aibe bani de cheltuială pentru perioada sejurului”. Femeia riscă cinci ani de pușcărie cu executare.

 „La data de 9 mai, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iaşi au dispus reținerea unei inculpate cetățean străin, pentru săvârșirea infracţiunilor  de introducerea sau scoaterea din țară, fără drept, de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

Citește și Ce caută președintele chinez în Europa. Ștefan Popescu, analist de politică externă: „China are nevoie să nu existe un Occident unit”

Aceasta a fost prinsă în flagrant, la punctul de trecere Sculeni, de către polițiștii de frontieră, în timp ce intenționa să intre în Republica Moldova, având asupra sa  o cantitate de peste 86 grame ketamină drog de risc, destinată comercializării.

Continuarea în Ziarul de Iași


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

DN 7C Transfăgărășan este închis sâmbătă. Ce competiție sportivă se organizează | Argeșul Online

DN 7C Transfăgărășan este închis sâmbătă, 7 septembire. Ce...

Fosta uzină Electroputere urmează să fie demolată. Ce se va construi în locul său | Știri Craiova

Fosta uzină Electroputere urmează să fie demolată. Electroputere Park,...

Sentința exemplară a judecătorului în cazul unui tată pedofil | Reporter de Iași

Sentința exemplară a judecătorului în cazul unui tată pedofil....