O companie IT din Iași creează servicii online pentru sute de orașe și comune din Olanda

Data:

spot_img

O companie IT din Iași creează soluţii care simplifică viaţa olandezilor. Peste 300 de municipalităţi din Ţările de Jos folosesc produsele gândite aici, fie pentru serviciile de finanţe şi taxe, fie pentru a-i ajuta pe cetăţenii olandezi să parcurgă relaxaţi paşi pe care românii îi fac cu mult efort atunci când apelează la instituţiile statului pentru obţinerea unor documente.

Gestionarea cimitirelor şi automatizarea întregului proces al unei înmormântări, sau soluţii prin care cetăţenii pot participa la proiecte urbanistice din faţa calculatorului, ori pentru serviciile sociale sau de administraţie publică – toate acestea şi multe altele sunt produse cu care Centric IT le-ar putea face şi ieşenilor viaţa mai uşoară.

La sfârşitul lunii februarie, Muzeul Etnografic al Moldovei de la Palatul Culturii lansa aplicaţia MuzeAR, dezvoltata de Centric IT Solutions România, prin care vizitatorii sunt invitaţi să exploreze trei obiecte de patrimoniu folosind realitatea augmentată.

Citește și: Iohannis a fost premiat de un think-tank american „pentru rezultate deosebită în relația transatlantică” în ziua în care SUA au anunțat că nu îl susțin pentru șefia NATO

O companie IT din Iași creează servicii online

A fost primul produs al acestei companii ajuns pe piaţa ieşeană, în timp ce un altul este deja utilizat de mai mult timp. Dar nu la Iaşi, ci la Cluj şi la Bucureşti.

Cum poate localnicii să profite de faptul că o companie IT din Iași creează serviciie online pentru SUA sau din vestul Europei?

Ce soluţii putem împrumuta şi cum putem scăpa de coşmarul „declaraţiei online care se depune la ghişeul X” ? Este posibilă adaptarea unor astfel de soluţii la piaţa din România şi cât ar dura ?

Robert Dumitru, Business Development Manager în cadrul Centric IT România a răspuns, pentru Ziarul de Iaşi, la aceste întrebări, folosind ca exemplu produsele deja create aici pentru piaţa olandeză.

Continuarea, în Ziaruldeiasi.ro

Citește și: Românii încă sunt controlați în aeroporturile din UE, deși am intrat în Schengen aerian

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related