luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletterO comună din Teleorman își construiește sală de sport cu peste 6...

O comună din Teleorman își construiește sală de sport cu peste 6 milioane lei

Comuna Didești din județul Teleorman este una săracă, așa cum sunt majoritatea comunelor din zonă. Cu toate acestea, administrația locală are ambiții mari. Printre ele se numără ridicarea unei săli de sport în valoare de peste 6 milioane lei.

Investiția, scoasă la licitație în SEAP, presupune Proiectarea – faza adaptare la amplasament, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului combustibil SOLID „Proiect Pilot – Construire sală de sport școlară”.

Valoarea estimata a investiției este de 6.556.708,06 lei fără TVA, compusă din cheltuieli pentru proiectare și asistență tehnică a proiectantului: 143.421,84 lei, cheltuieli pentru investiția de bază 6.271.013,13 lei, dar și din alte cheltuieli, în valoare de 142.273,09 lei.

Indicatorii tehnico – economici ai obiectivului de investiții au fost aprobați prin Ordinul Ministerului Dezvoltării nr 1490 / 05.04.2019. Lucrările se desfășoară prin intermediul Companiei Naționale de Investiții.

Comuna în care se vor investi peste 6 milioane de lei are puțin peste 1.200 de locuitori, depopulându-se puternic în ultimii ani, așa că sala de sport nu va avea foarte mulți beneficiari. Administrația locală e decisă, însă, să demonstreze că poate face investiții la fel de costisitoare ca și cele din zonele urbane. Licitația se va desfășura prin procedură simplificată și va începe la jumătatea lunii februarie.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE