O delegație a Parlamentului European vine să discute cu autoritățile române despre stadiul proiectelor privind rețeaua transeuropeană TEN-T

Data:

O delegație a Comisiei pentru transport și turism a Parlamentului European, condusă de deputatul european Marian-Jean Marinescu (PPE, RO), va vizita România în perioada 23-25 mai, pentru a discuta cu autoritățile române despre stadiul proiectelor privind rețeaua transeuropeană de transport (TEN-T) în România.

Stadiul proiectelor privind rețeaua transeuropeană TEN-T, tema discuțiilor

Din delegația PE fac parte deputații: Marian-Jean Marinescu (PPE, RO), Gheorghe Falcă (PPE, RO), Elżbieta Katarzyna Łukacijewska (PPE, PL), Rovana Plumb (S&D, RO), și Dorien Rookmaker (ECR, NL).

Membrii delegației Parlamentului European și reprezentați ai autorităților din România vor susține declarații de presă luni, 23 mai, la ora 16:30, la Palatul Parlamentului.

Citește și:

TEN-E: Consiliul European a adoptat noile norme privind infrastructura energetică transfrontalieră (presshub.ro)

De ce noua lege off-shore e mai rea decât cea a lui Dragnea – PressHUB

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related