vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăNewsletterO deputată PSD a organizat o petrecere cu 150 de persoane! Manele...

O deputată PSD a organizat o petrecere cu 150 de persoane! Manele și dedicații fără număr

Deputata Elena Dinu s-a remarcat în weekend după ce a organizat o petrecere la care au participat 150 de invitați.

Pentru deputata PSD de Giurgiu, Elena Dinu, protejata baronului Niculae Bădălău, nu există restricții în această perioadă de COVID 19 și, ca atare, aseară, a organizat o petrecere de pomină la un local de fițe din județul Giurgiu, scrie Puterea.ro

Invitații au petrecut pe muzică live și au oferit dedicații de mii de euro pentru fiul Elenei Dinu, cel care a împlinit 18 ani și a fost motivul petrecerii. Manelele și dedicațiile au curs pe bandă rulantă, iar 2.000 de euro era ceva obișnuit pentru cei care dădeau dedicații pentru juniorul familiei Elena și Daniel Augustin Dinu, dar și pentru „cea mai tare deputată”.

Din păcate, în ultimele zile au fost semnalate tot mai multe petreceri și în județul Cluj. Un astfel de caz s-a petrecut și la Dej, acolo unde a fost organizată o petrecere cu 150 de invitați, deși capacitatea localului nu permitea un număr atât de mare de invitați.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE