O dispută între directori dezvăluie probleme serioase la Aeroportul Oradea | Bihoreanul

Data:

spot_img

Unul are 33 de ani, celălalt 36. În ultimii patru ani au lucrat cot la cot pentru Aeroportul Oradea, dar acum își despart drumurile. Directorul adjunct Eugen Tuduc a demisionat după ce directorul general Răzvan Horga i-a dat un avertisment verbal și a cerut modificarea Regulamentului de Organizare și Funcționare așa încât actul să prevadă expres relația de subordonare dintre ei.

Ceea ce în orice instituție ori firmă este, pur și simplu, de la sine înțeles a devenit totuși de neacceptat pentru adjunct, care a demisionat. Plecarea sa, însă, dezvăluie că aeroportul are o problemă serioasă: din cauza deficitului de personal, pasagerii folosesc WC-uri înfundate și așteaptă mult să-și recupereze bagajele, iar lipsa unor specialiști riscă să ducă inclusiv la închiderea temporară a aeroportului, recent modernizat.

Citește și: Percheziții la domiciliile unor cadre medicale de la spitalul Pantelimon după un memoriu adresat Procurorului General

Anonimă în apărare

„Atac la adresa cinstei, dedicării și profesionalismului. Consiliul de Administrație și directorul general îl execută pe directorul adjunct. Le cerem demisia, pentru destabilizarea instituției”. Acesta e mesajul – semnat anonim, „angajații Regiei Autonome Aeroportul Oradea” – trimis în ultima duminică a lunii trecute, de pe o adresă de e-mail anume creată, Autorității Aeronautice Civile Române (AACR), Autorității de Investigare și Analiză a Siguranței Aeronautice Civile (AIAS), dar și Consiliului Județean Bihor, sub a cărui autoritate funcționează aeroportul ca regie autonomă, precum și presei locale.

Odată cu mesajul, pe cât de alarmant și acuzator, pe tot atât de eliptic, expeditorul a trimis și două documente: o scrisoare trimisă pe 10 iulie Consiliului de Administrație al aeroportului de directorul adjunct Eugen Tuduc, cel indicat ca victimă a unei răzbunări a șefilor săi, precum și răspunsul pe care l-a primit din partea CA pe 19 iulie.

Continuarea, în Ebihoreanul.ro

Citește și: Nu au stații de încărcare, dar CJ Iași a achiziționat 26 de microbuze școlare electrice

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Aeroportul Oradea / Facebook)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Procuroarea Felicia Popovici revine la șefia DNA Oradea | Bihoreanul

Procuroarea Felicia Popovici revine la conducerea Serviciului Teritorial Oradea...

Prestația la masterat a lui George Simion, ”care nu venea la cursuri” | Ziarul de Iași

„Era în medie, nici strălucitor, nici rău, prins de...