duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăNewsletterO firmă din Iaşi face bani din construcţia de blocuri de “jucărie”

O firmă din Iaşi face bani din construcţia de blocuri de “jucărie”

Compania Microconstructii 3D produce machete de arhitectură realizate cu ajutorul printării 3D. “Avem posibilitatea să materializăm întru totul dorinţa şi viziunea clientului”, susţine Constantin Isăchioaea, managerul firmei.

O firmă din Iaşi produce machete de arhitectură realizate cu ajutorul ultimelor tehnologii din domeniu, respectiv printarea 3D. Proiectarea unei machete 3D permite să se reproducă perfect formele dorite şi caracteristicile de proiectare la o scară mai mică. În acest fel, arhitecţii, inginerii şi părţile interesate pot vedea un model al proiectului înainte de a fi construit, fiind reproduse cu fidelitate o serie de elemente din structura unui plan. Printre clienţii companiei ieşene se numără dezvoltatori imobiliari importanţi de pe piaţa locală.

„Realizarea unei machete se aseamănă în mare măsură cu o construcţie de cartier, pregătim terenul cu poziţionarea blocurilor, a străzilor, a curentului electric în subteran, iar apoi ridicăm blocurile unul câte unul. La final ne ocupăm de montarea spaţiilor verzi, a maşinilor, a pietonilor, mereu încercând să creăm o poveste în care toate elementele să fie într-o armonie. Folosind tehnologii de ultimă generaţie în materie de printare 3D, avem posibilitatea să materializăm întru totul dorinţa şi viziunea clientului”, a explicat pentru „Ziarul de Iaşi” Constantin Isăchioaea, managerul companiei Microconstructii 3D Iasi.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE