O fostă lideră de organizație PNL își cere înapoi semnăturile după schimbarea candidaților | Săptămâna Online

Data:

spot_img

O fostă lideră de organizație PNL la Șieu (Bistrița-Năsăud) cere înapoi semnăturile pentru alegerile parlamentare, după schimbarea candidaților. Roxana Bianca Pașc a solicitat returnarea celor 230 de semnături adunate, invocând lipsa de corectitudine în utilizarea acestora pentru noi candidați.

Aceasta a anunțat public pe Facebook că a cerut să primească înapoi cele 230 de semnături adunate de ea. Conform informațiilor noastre, PNL BN a returnat listele de semnături adunate de Roxana Bianca Pașc de la Șieu.

Precizăm că, în organizația PNL BN au avut loc mai multe dispute în urma cărora s-au schimbat inclusiv mai mulți șefi de organizații, printre care și Roxana Pașc a pierdut calitatea de președinte PNL Șieu. Aceste manevre au avut drept scop asigurarea componenței Comitetului Județean al PNL BN care să aprobe noua listă de candidaturi pentru alegerile parlamentare. Lista stabilită după puciul de la Năsăud, respectiv cu Robert Sighiartău pe locul unu și Dorin Vlașin pe doi la Camera Deputaților, iar Ioan Turc locul unu la Senat.

Conflictul dintre cele două tabere din PNL BN (n.n. una susținută de Robert Sighiartău și o alta fidelă lui Ioan Turc, fostul primar de Bistrița, care a pierdut alegerile locale) a culminat cu demisia subprefectului PNL Ioan Zăgrean și cu retragerea de pe liste a deputatei Diana Morar. Alți lideri de organizații locale ale PNL au avut reacții dure pe Facebook.

Continuarea, în Saptamana.online

Citește și: Diana Șoșoacă, suspendată timp de șapte zile din Parlamentul European pentru comportament neadecvat

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Saptamana.online)

spot_imgspot_img
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș este editor al publicației bistrițene Săptămâna online. Ofițer în rezervă, analist de intelligence și jurnalist. Are o experiență bogată în analiza de intelligence, este expert în domeniul securității naționale și vrea să contribuie la dezvoltarea spiritului civic prin lansarea acestui săptămânal și alte proiecte civice interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related