O furtună a făcut ravagii în Oradea. Copaci scoși din rădăcini, acoperișuri luate de vânt și trafic paralizat în aproape tot orașul

Data:

spot_img

O furtună puternică a făcut pagube însemnate în Oradea. Traficul a fost blocat pe foarte multe străzi din oraș, unde foarte mulți copaci au fost scoși din rădăcini, iar vântul a luat jos inclusiv acoperișuri și elemente de zidărie de pe unele clădiri, inclusiv de pe magazinul Crișul.

Foarte multe străzi din Oradea sunt închise, la ora publicării acestei știri, de copaci căzuți. Între acestea se numără strada Mihai Eminescu, Roman Ciorogariu, Iuliu Maniu, respectiv Nicolae Jiga (pe jumătate), unde a căzut și o parte a unui acoperiș.

„Nu sunt victime omenești”, a precizat BIHOREANULUI lt. col. Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bihor.

Furtuna a făcut ravagii și în campusul Universității din Oradea. Circa o treime din arbori au fost puși la pământ, iar unii dintre ei, mai masivi, au antrenat în căderea lor și stâlpi din campus și au afectat și fațadele clădirilor din apropiere.

De altfel o filmare spectaculoasă cu acoperișul Bibliotecii Universității luat de vânt a fost transmisă BIHOREANULUI de o cititoare.

În clădirea spitalului de vizavi de Crișul au fost proiectate inclusiv panouri fotovoltaice.

Zona arată devastator, materiale de construcție sunt peste tot.

Cel puțin 3 stâlpi de iluminat au fost doborâți.

Citește mai multe și vezi fotografii și filmări cu efectele furtunii din Oradea în Ebihoreanul.ro

Citește și: Suveranismul, celălalt nume al impunității

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Ebihoreanul.ro)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related