luni, 27 septembrie 2021
AcasăRețeaO masă caldă în plină pandemie. Episcopia și Primăria Caransebeș și-au dat...

O masă caldă în plină pandemie. Episcopia și Primăria Caransebeș și-au dat mâna pentru sprijinirea celor aflați în nevoie « expressdebanat.ro

De la jumătatea lunii martie, în municipiul Caransebeș de desfășoară proiectul „Primăvara faptelor bune”, prin care reprezentanții Episcopiei pregătesc pachete cu câte o porție de mâncare, iar reprezentanții Primăriei asigură acordarea hranei familiilor nevoiașe.

Proiectul este mult mai amplu și este organizat în întreg județul Caraș-Severin de către…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE