duminică, 29 mai 2022
AcasăNewsletterO minciună care circulă pe Fb, demontată. Nu există legătură între laboratorul...

O minciună care circulă pe Fb, demontată. Nu există legătură între laboratorul din Wuhan și Pfizer

Antivacciniștii și adepții teoriilor conspirației distribuie pe rețelele sociale un text care sugerează că laboratorul din Wuhan unde sunt studiate bacterii perioculoase ar fi deținut, indirect de producătorul de vaccin Pfizer.

„Laboratorul biologic chinez din Wuhan este deținut de Glaxo! Care, din întâmplare, deține Pfizer! (cel care produce vaccinul!) Care, din întâmplare, e gestionat de finanțele Black Rock.
Care, din întâmplare, gestionează finanțele Societății Open Foundation (FUNDAȚIA SOROS)! Care, din întâmplare, servește AXA franceză!
Care din întâmplare, deține compania germană Winterthur.
Care, din întâmplare, a construit laboratorul chinez din Wuhan!
Cumpărat accidental de germanul Allianz. Care, din întâmplare, ca acționar are Vanguard. Care este acționar al Black Rock.
Care controlează băncile centrale și administrează circa O TREIME din CAPITALUL global de investiții. Care, din întâmplare, este un mare acționar al MICROSOFT. Proprietatea lui BILL GATES, care din întâmplare este acționar al PFIZER (care vinde VACCINUL minune) și în prezent este primul sponsor al OMS !!!
Dacă nu este suficient de clar de ce a intrat UN LILIAC și a apucat ȘARPELE și TOATĂ PLANETA S-A INFECTAT, mai pot continua!
Dar vă rog să NU DISTRIBUIȚI MASIV postarea mea!”, astfel sună mesajul distribuit de sute de ori pe Facebook.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE