duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăNewsletterO primărie a cumpărat termometre de 33 de lei cu… 250 de...

O primărie a cumpărat termometre de 33 de lei cu… 250 de lei bucata

O nouă oportunitate de afaceri cu statul a apărut în pandemie când unele primării au fost nevoite să înființeze centre de vaccinare.

La Slatina, de exemplu, centrele de vaccinare au fost amenajate cu produse cumpărate de la aceeași firmă, Blăjan Comfort 2017 SRL, în urma a cinci contracte încheiate prin atribuire directă, scrie Libertatea. Valoarea totală a contractelor a fost de 130.000 de euro.

Firma, înființată în 2017, se numește Blăjan Comfort 2017 SRL și este deținută de Alexandru Blăjan. Obiectul de activitate este „administrarea imobilelor pe bază de comision sau contract”. În 2019, nu figura cu niciun angajat, avea cifra de afaceri zero și o pierdere de 1.831 de lei.

În plus, primăria a plătit prețuri de câteva ori mai mari pentru multe dintre obiectele cumpărate. De exemplu, tonerul pentru imprimante este Xerox Black și fiecare bucată dintre cele 12 cumpărate a costat 300 de lei.

Același toner costă 91,98 de lei pe site-ul tonerpartner.ro, așadar, de trei ori mai puțin. În cazul monitoarelor, același tip de monitor cumpărat de primărie cu 695 de lei de la această firmă costă, pe emag.ro, doar puțin peste 400 de lei.

Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE