sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăNewsletterO profesoară din Oradea, internată în ziua în care a făcut rapelul...

O profesoară din Oradea, internată în ziua în care a făcut rapelul la vaccin, a murit. Medicii spun că nu e legătură

Fosta directoare a Liceului German „Friedrich Schiller” din Oradea, Adriana Bunea, s-a stins din viaţă fulgerător, joi, la Spitalul Judeţean. Ea fusese internată luni, chiar în ziua administării celei de-a doua doze de vaccin anti-Covid, însă sursele medicale resping ideea că acest lucru ar fi avut vreo legătură cu decesul. 

Îndrăgita profesoară de fizică este plânsă acum de familie, de multe generaţii de elevi, dar şi de colegii ei. 

„Colectivul Liceului Teoretic German „Friedrich Schiller” anunţă, cu nemărginită durere, trecerea la cele veşnice a doamnei profesoare Bunea Maria Adriana, director al liceului între anii 2009-2014, un om de ţinută morală excepţională, un dascăl dedicat şi un coleg apreciat.

Cuvintele devin prea sărace, insuficiente parcă, pentru a exprima regretul de care suntem cuprinşi noi, toţi cei care am cunoscut-o, la aflarea tristei veşti despre dispariţia sa fulgerătoare”, se arată într-o postare făcută vineri pe site-ul Liceului German din Oradea. 

La intrarea în liceu, dar şi într-o sală de clasă în care aceasta a predat au fost puse flori şi au fost aprinse lumânări în memoria profesoarei care s-a stins prea devreme, ea având doar 55 de ani. 

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE