O roată panoramică a luat foc la un festival din Germania. Cel puțin 23 de persoane au fost rănite

Data:

spot_img

O roată panoramică a luat foc la un festival din Germania. Cel puțin 23 de persoane au fost rănite în urma incidentului care a avut loc sâmbătă seara în apropierea orașului german Leipzig.

În timpul concertului susținut de rapperul german Ski Aggu, una dintre gondole ar fi luat foc, ducând la rănirea a 23 de persoane, printre care paramedici şi cel puţin patru poliţişti, informează agerpres.

Citește și: Știință, nu pseudoștiință. Sofia, la 102 ani, ia lecții de astronomie de la o profesoară din Elveția. Vrea să afle de unde vine încălzirea globală și dacă stelele dispar

S-a reușit evitarea panicii în masă

Artistul, aflat pe scena Festivalului Highfield în momentul declanșării focului, a fost îndemnat să își continue prestația pentru a evita panica în masă:

  • „Mi s-a spus în cască să nu întrerup concertul sub nicio formă şi să vorbesc în continuare cu voi ca să evităm panica în masă. Prioritate a fost să preîntâmpinăm o escaladare a situaţiei. Din fericire, a avut efect”, a scris Ski Aggu într-un mesaj publicat pe Instagram, potrivit agerpres.

Citește și: Director la Sf Pantelimon despre angajatele care au sesizat procuratura: „În fiecare zi în care profesează, defăimează ireversibil imaginea profesională a medicilor din întreaga țară”

Organizatorii evenimentului, la rândul lor, au transmis următorul mesaj într-o postare pe Facebook:

  • „Am dori să vă mulțumim din nou pentru sprijinul extraordinar în timpul incendiului de ieri (…) Ați acționat exemplar și ne-ați permis nouă și tuturor serviciilor de urgență să aducem situația sub control cât mai repede posibil (…) 16 persoane se află în prezent în spitalele din apropiere și primesc îngrijiri medicale acolo. Vă dorim din suflet însănătoșire grabnică și toate cele bune!”.

Citește și: Foști oficiali americani din armată cer președintelui Biden schimbarea politicii SUA față de Ucraina

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: pixabay.com / Leonhard_Niederwimmer )

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Avertismentul unei mari companii miniere. Dezvoltarea inteligenței artificiale ar putea duce la o penurie de cupru | Aktual24

Avertismentul unei mari companii miniere. Dezvoltarea inteligenței artificiale ar...

Responsabilitățile și impactul portofoliului Roxanei Mînzatu în noua Comisie Europeană

Roxana Mînzatu a fost numită în funcția de Vicepreședinte...