sâmbătă, 24 iulie 2021
AcasăNewsletterO singură persoană se mai află în izolare la domiciliu la Moldova...

O singură persoană se mai află în izolare la domiciliu la Moldova Nouă: „Recomand tuturor în perioada de weekend prelungit să stea acasă!” « expressdebanat.ro

Dacă, imediat după sărbătorile pascale, orașul de la malul Dunării înregistra 42 de persoane în izolare la domiciliu, acum, numărul acestora a scăzut semnificativ. Actualmente, o singură persoană se mai află în autoizolare, Moldova Nouă menținându-și poziția în privința infectărilor cu noul coronavirus: zero cazuri.

„Deocamdată, mulțumim lui Dumnezeu, cetățenilor și…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE