duminică, 22 mai 2022
AcasăNewsletterO tânără din Cluj-Napoca, agresată sexual în GARĂ

O tânără din Cluj-Napoca, agresată sexual în GARĂ

O tânără a trăit momente de coșmar în Gara CFR din Cluj-Napoca. În timp ce se deplasa la tren, în jurul orei 01:00, un individ a atacat-o în pasajul subteran, a scris fata pe Facebook. Bărbatul este acuzat de hărțuire sexuală.

Conform spuselor fetei, poliția l-ar fi reținut pe bărbat.

„La ora 01:13 pe data de 21.01.2021 mă aflam pe peron, la gara din Cluj, vrând sa ajung la linia 3 ca să iau trenul și să merg acasă.

În pasajul subteran care face legătura dintre linii, acest individ a avut grija sa nu mă mai întorc acasă, ba mai mult, să mă facă să nu mai trec niciodată pe acolo. Am avut parte de unul dintre cele mai urate scenarii pe care le poate trăi o fată și vreau să trag un semnal de alarmă. Dacă îl recunoașteți vă rog din suflet sa va feriți de acest om. Este un hărțuitor sexual, insistent și foarte agresiv. Am încercat să îl împing de mai multe ori, țipam, plângeam, am amenințat de nenumărate ori că sun la poliție și individul nu a fost mișcat de niciuna dintre aceste reacții. De aici încolo nu mai intru în detalii. Din fericire am reușit sa fug și să scap, iar până la urmă a fost prins de poliție”, a scris fata.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE