duminică, 26 septembrie 2021
AcasăNewsletterO tânără din Reșița, decedată din cauza COVID-19: „Mor cu masca asta!...

O tânără din Reșița, decedată din cauza COVID-19: „Mor cu masca asta! Să-mi luați sicriu alb!”

O tânără de doar 26 de ani din Reșița, care a decedat, la începutul săptămânii, în Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș. Mesajele dintre pacientă și mama sa au apărut în mediul online, iar ele sunt de-a dreptul revoltătoare. De cealaltă parte, conducerea spitalului spune că medicii și-au făcut corect treaba.

Unul dintre cei mai tineri pacienți răpuși de COVID-19 în România s-a stins luni-dimineață, la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, după 4 zile în care a fost internat pe secția de ATI. Este vorba despre o pacientă de 26 de ani din Reșița, care avea mai multe comorbidități.

Ceea ce a revoltat însă internetul este disperarea fetei care vorbea prin intermediul aplicației WhatsApp cu mama sa, aflată în Germania. Fata îi spunea că nu primește apă, că personalul medical o ceartă mereu pentru faptul că folosește mobilul și că nu vine nimeni la ea când are nevoie. În același timp, tânăra susținea că nu poate să respire prin masca de oxigen.

„Mor cu masca asta”„Nu mai merge masca. Nu primesc aer”„Vreau acas㔄Nu mai pot!”„Nu mai apuc 27 de ani. Să-mi luați sicriu alb”. Ba chiar a cerut să vină preotul la ea, „în caz că mor”, mai scria tânăra, cuvinte sfâșietoare care arată starea disperată în care se afla fata, reproșând familiei că a trimis-o la spital, în loc să o fi lăsat acasă.

 „Sunt la spital sau la pușcărie? Și acu a urlat să las telefonul”, îi mai spunea fata mamei sale prin mesajele transmise pe WhatsApp, mesaje pe care mama le-a postat la un moment dat pe Facebook, dar care au fost șterse. Le-a salvat însă unul dintre prietenii tinerei, care le-a repostat apoi pe platforma de socializare.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE