O tânără nevăzătoare își caută de lucru chiar și ca operator pe calculator: „Nu mai știe unde să întrebe”

Data:

O tânără din Cluj-Napoca își caută de lucru. Diana Danciu, născută cu deficiență de vedere, a apelat la ajutorul actorului clujean Bogdan Bob Rădulescu, cu care este vecină, pentru a-și găsi un loc de muncă. Deși este nevăzătoare, tânăra dorește să fie utilă societății și să lucreze, având îndemânare pe calculator.

„Dragi Oameni de pe internet, am nevoie de sfaturile sau de ajutorul vostru dacă știți sau puteți sau știți pe cineva care știe pe cineva. Vecina mea de stradă, Diana Danciu, este o tânără minunată, care își dorește foarte mult să fie utilă societății și să lucreze. Vrea să muncească, își caută un post, un loc de muncă potrivit unei tinere pricepute la calculator, dar care a primit de la viață o mare provocare. Diana e nevăzătoare, dar stăpânește bine tastatura, e fată deșteaptă, citită, care știe și simte că în lumea asta trebuie să existe un loc de muncă și pentru ea, mai ales că își dorește să fie cât se poate de independentă”, a scris actorul pe pagina sa de Facebook.

Bob Rădulescu arată că, deși este ajutată și sprijinită financiar de părinți, Diana dorește să lucreze și să fie cât mai independentă. Din păcate însă, până acum, nu a reușit să își găsească un post. Ea face apel la clujenii care au detalii sau un loc de muncă potrivit pentru ea să o contacteze, titrează Monitorul de Cluj.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Documentul secret al Kremlinului: prima dovadă a războiului hibrid planificat de Moscova?

Documentul secret al Kremlinului, dezvăluit de cotidianul american The...

Percheziţii ale Parchetului European în Botoşani. Sunt vizate fraude cu fonduri destinate pregătirii tinerilor

Percheziţii ale Parchetului European în Botoşani. Biroul din Cluj-Napoca...

Cristian Moş, fondator al USR Timiș și vicepreședinte al CJ, va candida ca independent la Primăria Timişoara

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Timiş, Cristian Moş, unul dintre...

Încep lucrările la Spitalul Regional de Urgență Cluj | Monitorul de Cluj

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a anunțat, joi, începerea...