O traficantă de droguri care le-a spus judecătorilor că folosea banii pentru a-și crește cei 11 copii condamnată la 20 de ani de închisoare | Ziarul de Iași

Data:

spot_img


O traficantă din Ferentari, care le-a spus judecătorilor că folosea banii pentru a-și crește cei 11 copii, a primit 20 de ani de închisoare.


Lumea traficanților de droguri din Iași nu este rezervată tinerilor. O sexagenară din Ferentari a vândut timp de o jumătate de an, împreună cu o prietenă, heroină consumatorilor ieșeni.

Avea de altfel vechime în branșă, prima condamnare a femeii pentru astfel de fapte datând din 2011. A explicat judecătorilor că folosea banii obținuți din trafic pentru a-și crește sau ajuta cei 11 copii, toți mari. Argumentul nu a avut însă niciun efect.

Traficantă de droguri cu antecedent

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate au auzit de activitatea Niculinei Pisică, zisă „Baba”, în martie anul trecut. Femeia era deja cunoscută pentru preocupările din domeniul traficului de droguri.

Citește și Șeful DNA Oradea va fi magistrat de legătură în Italia | Bihoreanul

Mai fusese condamnată o dată, în 2011, iar procesul unei rețele de traficanți printre care se număra și ea era în derulare la Curtea de Apel București, încă din 2017. Nu se știa însă că își mutase „cartierul general” la Iași.

Mulți cumpărători se drogau în apartamentul femeii


Pe măsură ce ancheta avansa, s-a aflat că femeia vindea heroină și metadonă la Iași cel puțin din ianuarie.
De „modă veche”, femeia nu folosea telefonul pentru a ține legătura cu clienții săi. Ca urmare, nici nu existau comunicații care să poată fi interceptate.


De multe ori, clienții își consumau doza chiar în apartamentul, deci posibilitatea de a prinde un client cu „marfa” la el era redusă.


A durat o vreme până când un investigator sub acoperire a putut intra în legătură cu femeia, cumpărând de la aceasta, în iunie, 3,97 grame de pulbere conținând heroină, acetaminofen și cofeină.

Anchetatorii au mai documentat două tranzacții, după care a putut fi efectuată percheziția domiciliară.

Citește continuarea în Ziarul de Iași

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Ziarul de Iași)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Prefectul județului Galați cere avizul pentru declararea stării de alertă

Prefectul județului Galați, Andreea-Anamaria Naggar, a solicitat ministrului Afacerilor...

Subsolul Spitalului de Recuperare „Sfântul Gheorghe” din municipiul Botoşani, inundat în urma ploilor torențiale

Subsolul Spitalului de Recuperare „Sfântul Gheorghe” din municipiul Botoşani...

Situația rămâne critică în județul Galați. Intervenții în zeci de localități | Viața Liberă

Situația rămâne critică în județul Galați. Autoritățile intervin în...