sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăNewsletterOamenii de la Apele Române au muncit pe moșia lui Costel Alexe....

Oamenii de la Apele Române au muncit pe moșia lui Costel Alexe. Secretul deconspirat: „Am fost de mai multe ori acolo”

Într-o înregistrare incognito, Dumitru Stroi, muncitor la Administrația Bazinală Prut-Bârlad, a recunoscut că a forat mai multe puțuri pe domeniul de 4 ha deținut de Costel Alexe la Sculeni.

Politician tânăr, apucături de ciocoi bătrân. Anul trecut, pe când Costel Alexe era ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, la ferma familiei din Sculeni au fost aduși muncitori de la Apele Române pentru a-i amenaja puțurile. „Eu am făcut mai multe puțuri acolo. Cu motocompresor am făcut denisipare”, au fost două dintre explicațiile lui Dumitru Stroi, muncitor la Administrația Bazinală de Apă (ABA) Prut-Bârlad.

Declarația lui Stroi a fost dată unui jurnalist REPORTER DE IAȘI care a acționat incognito. Chestionat oficial, Stroi a fost lovit de amnezie: „Nu am nimic de spus, vă țineți de prostii”.

Șeful său, Petru Avram, a născocit un răspuns convenabil: „Dacă s-a dus acolo, s-o fi dus în timpul liber”. Iar cel care administrează domeniul de la Sculeni, Mihai Alexe, fratele demnitarului, are lacăt la gură: „Eu cu dumneavoastră n-am ce să vorbesc”.

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE