Obligativitatea purtării măștii împarte lumea în două « crisana.ro

În tot județul Bihor, purtarea măștii de protecție a devenit obligatorie în spațiile publice deschise, începând de miercuri.

„Întrebarea mea este dacă masca este obligatorie atunci când ești singur în stația de tramvai sau autobuz sau dacă circuli cu bicicleta pe stradă?”, este dilema unei orădence, care consideră că oamenii vor interpreta greșit această decizie și vor purta masca peste tot. Ceea ce s-a și întâmplat…

Ieri, la prânz, un domn trecut de…

partajează acest articol:
Crișanahttps://www.crisana.ro/
Crișana este cea mai veche publicație de limba română din această parte a țării, cu o apariție neîntreruptă din 1945 și până în prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

UPDATE. VIDEO. Atentat terorist la o școală din Rusia. S-au înregistrat 11 răniți și 9 morți

UPDATE 12.56: Numărul de persoane ucise în atacul cu focuri de armă dintr-o şcoală din oraşul Kazan din centrul Rusiei a crescut la...

Vânătorii de trofee

Vești bune: dacă îndeplinim planul la vaccinare (5 mil. vaccinați) din iunie mergem la teatru, cinema, restaurante și chiar și la nunți. Divorțurile n-au fost afectate de pandemie.

Buncărul Cristoiu s-a fisurat

Ion Cristoiu revine și spune clar că „nu” și invocă un proces pe care îl avusese cu Vadim Tudor care „a susținut într-o conferință de presă că, sub numele de cod „Coroiu”, nu știu ce spusesem la Securitate.
partajează acest articol: