duminică, 17 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterOECD a invitat RoAid să fie observator la programul Germaniei pentru dezvoltare

OECD a invitat RoAid să fie observator la programul Germaniei pentru dezvoltare

OCDE a invitat RoAid să reprezinte România în calitate de observator în procesul de evaluare inter pares a programului Germaniei de cooperare pentru dezvoltare, conform Comitetului de Asistență pentru Dezvoltare (DAC).

RoAid va lua parte la evaluare alături de o echipă de evaluatori din Olanda și Belgia, sub îndrumarea Secretariatului DAC/OECD. Se așteaptă ca procesul de evaluare inter pares să fie finalizat în iunie 2021, când va fi publicat raportul final.

Comitetul de Asistență pentru Dezvoltare al OCDE realizează evaluări periodice ale eforturilor de cooperare pentru dezvoltare ale membrilor DAC. Politicile și programele fiecărui membru  sunt examinate o dată la cinci – șase ani. Evaluatorii inter pares DAC analizează performanța unui membru la nivel de politici și implementare.

Euractivhttps://www.euractiv.ro/
Rețeaua EURACTIV este o prezență media importantă în spațiul european care facilitează dezbateri privind politici publice europene pentru specialiști din numeroase țări.Modelul EURACTIV se bazează pe cinci elemente:- corporate sponsoring - EURACTOR membership - publicitate - proiecte europene - content syndicationPortalul EURACTIV este platforma preferată pentru specialiștii europeni în politici publice. EURACTIV reunește principiile independenței jurnalistice, transparenței și eficienței.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE