OFICIAL În România, vaccinul anti-COVID oferă protecție de 99,45%, mai mare decât în Israel

Vaccinul anti-COVID a oferit o protecție de 99,45 la sută, arată primele date post-imunizare publicate de Institutul de Sănătate Publică. Adică, din peste 800.000 de persoane vaccinate, sub 4.500 s-au infectat cu SARS-CoV-2 după imunizare. Rezultatul e similar cu cel israelian.

Doar 4.415 persoane vaccinate împotriva coronavirusului s-au infectat după imunizare, până în 21 februarie, arată un raport al Institutului de Sănătate Publică. 

Până la această dată, 803.098 de persoane au fost imunizate anti-COVID, ceea ce înseamnă că rata de protecție oferită de vaccin este de 99,45 la sută. 

Din totalul de 4.415 persoane reinfectate, 3.696 de persoane s-au reinfectat după administarea primei dozei de vaccin, iar 446 s-au reinfectat după administrarea celei de-a doua doze de vaccin. 

Newsweek Romania
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Slujbă de Înviere, pe scenă, în Piața Sfatului din Brașov

Pentru a evita aglomerația, lăcașele de cult vor amenaja din timp, în afara clădirilor, mai multe puncte de distribuire a "paștilor" în pachete/punguțe de unică folosință, închise.

O victorie aliată cât o zdrobitoare înfrângere comună

Se bucură mulți de ”victoria” alianței PNL și USR PLUS, care s-au înțeles să continue coaliția. Ar fi fost decizia rațională, cred nu puțini....

POIM: Alte 10 contracte, în valoare de 146 milioane lei, pentru spitale și centre sociale

Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București este beneficiarul celui mai mare contract semnat în aceste zile.