vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăNewsletterOFICIAL În România, vaccinul anti-COVID oferă protecție de 99,45%, mai mare decât...

OFICIAL În România, vaccinul anti-COVID oferă protecție de 99,45%, mai mare decât în Israel

Vaccinul anti-COVID a oferit o protecție de 99,45 la sută, arată primele date post-imunizare publicate de Institutul de Sănătate Publică. Adică, din peste 800.000 de persoane vaccinate, sub 4.500 s-au infectat cu SARS-CoV-2 după imunizare. Rezultatul e similar cu cel israelian.

Doar 4.415 persoane vaccinate împotriva coronavirusului s-au infectat după imunizare, până în 21 februarie, arată un raport al Institutului de Sănătate Publică. 

Până la această dată, 803.098 de persoane au fost imunizate anti-COVID, ceea ce înseamnă că rata de protecție oferită de vaccin este de 99,45 la sută. 

Din totalul de 4.415 persoane reinfectate, 3.696 de persoane s-au reinfectat după administarea primei dozei de vaccin, iar 446 s-au reinfectat după administrarea celei de-a doua doze de vaccin. 

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE