Olanda raportează încă 134 de decese şi peste 1.000 de noi infectări « gds.ro

Numărul deceselor provocate în Olanda de epidemia de COVID-19 a crescut cu 134, ajungând la un total de 1.173, au comunicat miercuri autorităţile sanitare, transmite Agerpres.

Totodată, bilanţul cazurilor confirmate de infectare cu noul coronavirus este de 13.614, cu un plus de 1.019 faţă de raportarea anterioară, a mai indicat Institutul Naţional de Sănătate Publică (RIVM).

Miercuri, într-o conferinţă la parlamentul olandez, şeful RIVM, Jaap van Dissel, a apreciat că…

partajează acest articol:
Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Brașovul intră în scenariul verde

Organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea sălii.

Florin Cîţu: “Pandemia a accentuat inegalitățile între femei și bărbați”

"Pandemia a condus la o creștere a violenței împotriva femeilor, în timp ce sarcinile și responsabilitățile casnice ale acestora au crescut", spune premierul.

Nou director la CJAS Bistrița-Năsăud, în urma concursului național

Deranj mare pentru conducerile Caselor Județeane de Asigurări de Sănătate, în condițiile în care fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a decis scoaterea la...
partajează acest articol: