sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterOlguța Vasilescu dă vina pe prefect pentru închiderea căsuțelor din Târgul de...

Olguța Vasilescu dă vina pe prefect pentru închiderea căsuțelor din Târgul de Crăciun

Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, a dat vina pe prefectul de Dolj pentru închiderea căsuțelor din Târgul de Crăciun.

Într-o postare pe Facebook, Lia Olguţa Vasilescu a spus că prefectul judeţului Dolj le-a cerut comercianţilor să închidă căsuţele închiriate pentru perioada sărbătorilor în zona centrală a oraşului, deşi acestea funcţionează legal.

Potrivit edilului Craiovei, la aceste căsuţe se desfăşoară activitate comercială, la fel ca la orice alt chioşc din oraş, iar „anul acesta nu se poate vorbi de organizarea unui Târg de Crăciun, fiindcă nu vor avea loc spectacole, nu vom avea patinuar, nu va fi un orășel al copiilor şi alte activităţi tradiţionale pentru acest eveniment“.

„Avem voie să aprindem iluminatul de sărbători? Răspuns: da! Avem voie să permitem funcţionarea chioşcurilor pe raza oraşului? Răspuns: da! Nicio lege, ordonanţă, hotărâre de guvern nu interzice asta! Şi atunci de unde zelul prefectului de Dolj şi al tuturor instituţiilor de forţă şi control de a le cere imperativ comercianţilor să închidă chioşcurile din zona centrală care funcţionează perfect legal, aşa cum funcţionează alte sute de chioşcuri în toate cartierele oraşului?”

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE