vineri, iunie 18, 2021
AcasăNewsletterOlimpia Oprea, managerul Spitalului Municipal Timişoara, răspunde public acuzelor medicilor de la...

Olimpia Oprea, managerul Spitalului Municipal Timişoara, răspunde public acuzelor medicilor de la ATI « expressdebanat.ro

Managerul consideră că personalul medical al secţiei ATI a folosit cele 13 echipamente complete de protecție oferite de spital şi  au fost epuizate în 48 de ore, fară a fi necesar. Aceasta menţionează că un echipament complet costă aproximativ 250 de lei, dar nimeni nu le-a atras atenţia că au folosit aceste echipamente deşi nu era nevoie.

Şi alte puncte din scrisoarea pe care…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

TRENDING