Olimpic internațional: „Școala românească pune accent pe unele detalii care nu contează și nu îl ajută, mai departe, pe elev”

Data:

Bogdan Ciocârlan, elevul care a câștigat medalia de aur la Olimpiada Internațională de Astronomie, a declarat la Radio România Actualități că „școala românească pune accent pe detalii care nu contează și nu îl ajută, mai departe, pe elev (…) Învățăm, de pildă, o algebră foarte complicată dar uneori ajung să fiu păcălit din cauză că nu mi se dă restul corect, ceea ce este o situație foarte amuzantă”.

Bogdan Ciocârlan a vorbit despre secretele succesului și viitorul tinerilor români pasionați de astronomie.

”Eu nu sunt un geniu, pur si simplu am muncit când alții stăteau!”, a mai spus, cu modestie, Bogdan.

Interviul integral, la Radio România Actualități!

PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

VIDEO Audiere în Parlamentul European pe tema dezinformării și propagandei ruse privind Ucraina și a impactului asupra proceselor democratice din UE

Comisia specială privind ingerințele externe în toate procesele democratice din Uniunea Europeană, inclusiv dezinformarea, a Parlamentului European, a susținut, joi, audierea

Licitație pentru reabilitarea a 50 de km de infrastructură de tramvai în București. Nicușor Dan: „Este cea mai mare achiziție publică realizată vreodată de...

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, săptămâna aceasta, llansarea licitaţiei pentru reabilitarea a 16 linii de tramvai.

Anonimă prinsă de ANAF cu 5,8 milioane de lei nejustificați pe „marile averi”

Fiscul din Iași a descoperit că o femeie de afaceri a cheltuit în trei ani 5,8 milioane de lei pe care nu-i poate justifica. Ofensivă împotriva „banilor la negru”.

La cea mai bogată universitate din Iași, studenții sunt puși să dea mii de lei pe consumabile

Un grup de studenţi din anul al VI-lea de la Facultatea de Medicină Dentară a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi (UMF) a trimis o plângere pe adresa redacţiei „Ziarului de Iaşi” în legătură cu faptul că trebuie să achiziţioneze din buzunarul propriu, an de an, materiale pentru procesul didactic în valoare de sute de lei.