OPINIE. Noua atitudine a PSD: Campionii integrității, partidul anticorupție, spaima infractorilor

Data:

În sediul de pe Kiseleff 10 trebuie să fie cineva cu un dezvoltat simț al umorului care se ocupă de întreaga strategie de comunicare a partidului. Liderii PSD, la rândul lor, au toate motivele să se tăvălească pe jos de râs când îi văd pe liberali cum s-au umplut singuri de sânge cu execuția lui Florin Roman din cauza minciunilor din CV.

Marcel Ciolacu a prins și el ceva mai mult curaj de când a intrat la guvernare și iată-l azi în poziția de arbitru al moralității. După demisia lui Roman în urma dezvăluirilor din ziarul Libertatea, Ciolacu i-a somat pe cei din USR să și-l zboare pe Allen Coliban, primarul Brașovului, prins și el anul trecut că nu și-a terminat de fapt Facultatea de Automatică și Calculatoare, așa cum susținuse inițial în CV.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

OPINIE. Restaurație și răzbunare cleptocrată în justiție: cazul Danileț

spot_imgspot_img
Dan Tapalaga
Dan Tapalaga
Dan Tapalagă a debutat ca jurnalist la Radio România Actualități în 1997, fiind apoi redactor la Radio Europa Liberă și BBC (1998-2002). A condus departamentul politic la Evenimentul zilei (2002-2004), a fost redactor-șef adjunct la Cotidianul (2004-2006) și șeful secției politice la România liberă. Timp de un an a fost director de dezvoltare editorială la Ziua de Cluj. A fost editor coordonator la site-ul HotNews.ro. În perioada ianuarie-martie 2005 a fost consilier și purtător de cuvânt al fostului ministru al justiției, Monica Macovei. A fost bursier Freedom House. În anul 2018, a fondat site-ul G4Media.ro, alături de Cristian Pantazi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Directoarea Administrației Spitalelor din București anchetată pentru luare de mită. Neagă toate acuzațiile

Directoarea Administrației Spitalelor din București, Oana Sivache, este cercetată...

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane de euro daune, unei redacții

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane...

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“