miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterOPINII | Andreea Pora - Cine taie picioarele scaunului lui Orban

OPINII | Andreea Pora – Cine taie picioarele scaunului lui Orban

Marea problemă a liberalilor: nu au leadership, nu au vectori de imagine, par încremeniți în proiectul proastelor năravuri.

După ce au înghițit gălușca la negocierile cu USR PLUS, pierzând ministere bănoase, de imagine și de avizare, la liberali s-au scos topoarele pe masă. Pentru că afirmații de genul „lui Orban i s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte, el le știe pe toate”, asta înseamnă.

Rareș Bogdan, cel care le-a făcut, este un mai vechi adversar al lui Orban, dar renunțarea la prudență arată că lupta în perspectiva congresului a intrat deja în linie dreaptă și că se urmărește forțarea unor poziționări pro sau contra înlăturării lui Orban.

Rareș Bogdan nu este singur, îl are alături pe amicul său Robert Sighiartău, pe câțiva primari din Ardeal- Emil Boc și Ilie Bolojan.

Cel puțin așa speră el, care a preluat ofensiva anti-Orban. Deocamdată, cei doi au rămas în silenzio stampa în ce-l privește pe Orban. Oricum, ieșirile lor de până acum i-au vizat pe Vlad Voiculescu și pe Florin Cîțu, cărora le-au reproșat ordonanța prin care au fost suspendate pensiile speciale pentru primari și lipsa finanțării centrelor de vaccinare. Nimic despre Orban. Nici nu ar avea de ce să se amestece deocamdată, când lucrurile sunt atât de volatile.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE