miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterOPINII | Andreea Pora - Pericolul culcatului pe-o ureche: PSD la 30%

OPINII | Andreea Pora – Pericolul culcatului pe-o ureche: PSD la 30%

Cred că nimeni nu mai vrea să-și muște degetele alți patru ani pentru că a stat acasă sau s-a culcat pe-o ureche. Căci asta se va întâmpla dacă PSD va lua 30%.

E pandemie, oamenii sunt sătui, nemulțumiți, frustrările s-au acumulat, nervii sunt întinși la maximum, vaccinul e privit cu neîncredere, liberalii sunt puși la zid, useriștii sunt atacați din toate părțile și, ca întotdeauna, electoratul anti-PSD strâmbă din nas.

A început să uite. În diversele bule așa-zis de dreapta, ai senzația că nu PSD e adversarul, ci PNL și USR-PLUS. Critici, cârcoteli, venin, nod în papură, dă-i încolo că nici ăștia nu-s mai breji. De PSD cine să mai aibă timp, când sunt atâtea de „rumegat”, vorba agentului electoral de criză, Iohannis.

Amnezia, boala tradițional-românească, e, într-un fel, mai rea decât Covidul. Nu te omoară, dar lasă sechele pe termen mult mai lung.

Dacă PSD nu face ceva ca să ne scoată din minți, dacă Omul Negru nu mai e, uităm, ne culcăm pe o ureche. Iar pentru prima oară, PSD nu mai are ce grozăvie să facă, e în opoziție, pe post de chibiț, și nenorocirile din jur nu au concurență.

Ciolacu, baron șmecher, cum a fost și Dragnea, știe lecția: înainte de alegeri, e bine să nu enervezi electoratul anti-PSD ca să nu-l montezi să iasă la vot. Vă amintiți 2016?

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE