vineri, 6 august 2021
AcasăNewsletterOPINII Ruxandra Hurezean - Singurătatea votantului de cursă lungă

OPINII Ruxandra Hurezean – Singurătatea votantului de cursă lungă

De azi, ar trebui să închideți televizoarele, nu mai intrați pe rețele de socializare. Dacă vreți să luați o decizie bună, stați puțin cu voi înșivă.

Gândiți-vă puțin la oamenii care vor să ajungă în funcții care presupun putere, bani, influență. Sunt în stare să nu sară calul? Sunt capabili să reziste tentației? Nu există îngeri pe buletinele de vot, sunt oameni. Dar sunt ei acceptabili în câteva chestiuni esențiale?

De exemplu, m-aș feri de proști. Ei fac mult rău. Nu doar pentru că nu se pricep la ce fac, dar vor să pară că se pricep. Și greșesc. Abuzează de putere tocmai pentru a-și masca prostia sau nepriceperea.

M-aș feri de marii mincinoși. Pentru că, desigur, și voi ca și mine probabil că ați obosit să tot căutați adevărul din spatele minciunii.

M-aș feri de lacomi, de hoți. M-aș feri de oamenii lipsiți de bun simț. Ticăloșii fac impresie bună, dar nu vă lăsați păcăliți.

Votați după ce meditați, măcar o zi, în singurătate. Pentru că votul nu este doar despre omul acela pe care punem ștampila. E despre noi.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE