sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterOPINII | Tia Șerbănescu - Maladii cronice

OPINII | Tia Șerbănescu – Maladii cronice

A venit și noiembrie, lună în care se așteaptă noi recorduri sumbre (decese și contaminări) – și asta în timp ce toată lumea așteaptă vaccinurile salvatoare de COVID.

Numai că în Europa a apărut deja un mutant al virusului astfel că vaccinurile vor fi deja în urma acestuia. În plus, nu există vaccin care să salveze lumea de propria morbiditate. Până și patriarhul Daniel și-a pierdut cumpătul amenințând guvernul: „Comuniștii care au interzis pelerinajele au pierdut guvernarea”.

Nu-i o frază prea creștinească – mai ales că pelerinajele nu au fost interzise (ci restricționate) iar comuniștii au pierdut guvernarea după 45 de ani de interziceri. Dar, cum tocmai s-au împlinit 5 ani de la Colectiv (când, din păcate, patriarhul n-a arătat pic de milă față de tinerele victime), Ponta (necredincios tuturor) și-a amintit cum a demisionat el „ca să se schimbe ceva în țara asta”.

Cel mai neschimbat este chiar el. Fugarul Rizea a povestit cum a scăpat Ponta de Crin Antonescu: afaceristul (acoperit) Dobrescu i-a dat lui Crin un milion de euro după care l-a șantajat cu înregistrarea silindu-l să se retragă (scârbit) din politică și din țară. „Aștia suntem, niște mafioți” a recunoscut Rizea. Câtă mizerie! Unde era? Chiar sub ochii noștri. Puțea de trăsnea. 

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE