duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterOPINII Tia Șerbănescu - Puncte critice

OPINII Tia Șerbănescu – Puncte critice

“Ne aflăm într-un moment critic” a constatat Iohannis după ce decesele și infectările cu COVID au crescut alarmant.

Vor urma însă și alte puncte critice: OMS ne-a avertizat că “vor muri 2 milioane de oameni până vom avea vaccin” – ceea ce înseamnă că suntem abia la jumătatea calvarului.

S-au închis iar barurile, restaurantele, cluburile, teatrele și în curând se vor închide și spitalele (din lipsă de locuri) dacă petrecerile, îmbulzelile fără mască și protestele prostești împotriva “botniței” vor continua.

“Oamenii nu mai respectă restricțiile fiindcă nu au încredere în autorități” a explicat doct Bădulescu (bișonul lui Firea, cum îi spunea Negoiță). Zău? Atunci să le respecte din milă pentru viața lor.

Prea-și caută infectarea cu lumânarea. În acest context critic, Iohannis a ținut un CSAT despre Strategia de Apărare a Țării “într-o nouă paradigmă” conștientă că “inamicul nu va veni cu tancul ci cu dezinformarea”. Păi, dezinformarea a venit. E aici de multă vreme. 

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE